fbpx

Catalogi

We hebben een ruim gamma aan hulpmiddelen. Je vindt natuurlijk alles op onze hulpmiddelen webpagina. Wil je los daarvan een gemakkelijk en snel overzicht? Consulteer dan onze catalogi. Je kan de catalogus van jouw keuze downloaden om op eender welk moment te raadplegen of af te drukken. Opgelet, er verandert regelmatig iets in ons gamma. Je vindt steeds de laatste nieuwe versie online. En niet vergeten: zit je met een vraag, aarzel niet ons te contacteren! We staan je graag bij met advies op maat.

  • Hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht

    Deze catalogus geeft een overzicht van alle hulpmiddelen voor mensen met een verminderd zicht. Dat varieert van hulpmiddelen die jouw dagelijks leven wat makkelijker maken tot hulpmiddelen klein en groot die je helpen bij zien, lezen en werken (o.a. op PC, laptop, enz.) thuis, op school of op het werk. 

  • Hulpmiddelen voor blinde mensen

    Deze catalogus geeft een overzicht van alle hulpmiddelen voor blinde mensen. Dat varieert van hulpmiddelen die jouw dagelijks leven wat makkelijker maken tot hulpmiddelen klein en groot die je helpen bij lezen en werken (o.a. op PC, laptop, enz.) thuis, op school of op het werk. Ook de meest courante brailleproducten vind je hier in terug.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit