fbpx

Ontleen jouw online Daisy-boeken nu ook in de bibliotheek

05/06/2018

Daisy-boeken online via jouw bibliotheekDe lezers van Luisterpuntbibliotheek kunnen het al een hele poos: kiezen tussen Daisy-cd en Daisy-online. De gemakkelijkste weg: Daisy-online-boeken lenen en beluisteren met de gratis anderslezen-app. De app is er zowel voor iOS- als voor Android-smartphones en -tablets. Alle boeken van Luisterpunt staan in een online-catalogus. Zo staan 25.000 Daisy-luisterboeken steeds voor je klaar. Een boek kiezen, op je online-boekenplank zetten en beluisteren met de app: superhandig én supersnel!

Luisterpunt werkt al heel lang samen met 90% van de gewone bibliotheken, daar kan je ook Daisy-boeken lenen, en zelfs Daisy-spelers. Vanaf nu kan je in de meeste bibliotheken zelfs terecht om Daisy-online-boeken te lenen: bibliotheken kunnen online-Daisy-boekenplankjes aanmaken voor hun eigen lezers. Je kiest een gewoon boek in de bib en de bib zet de Daisy-versie op je boekenplank, je downloadt de anderslezen-app, en lezen maar! Ofwel ben je lid in de lokale bib, ofwel bij Luisterpunt, dat mag je zelf kiezen.
Ja, ook met de app kan je het voorleestempo aanpassen op jouw maat, zodat je makkelijker kan meevolgen in het gewone boek.

Niets houd je nog tegen om je vakantieboeken alvast klaar te zetten. En met de app kan je je boeken streamen én downloaden. Lezen in de auto, languit in de tuin, in de zon op het strand … genieten maar!

Meer info vind je op www.ikhaatlezen.be.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit