fbpx

Daylight lampen en loeplampen voor beauty professionals en Tattoo artists

Dame die nagels doet bij een dame met een professionele daglicht lampLampen aangepast aan je werkomstandigheden

Een goede belichting is cruciaal als je op je werk dagelijks met details omgaat. Is jouw gezichtsvermogen dus vaak in het geding? Werk je in de wereld van schoonheid of tatoeëren? Zo ja, dan zouden de volgende lampen interessant voor je moeten zijn.

Wij willen je helpen je beroep in perfecte omstandigheden uit te voeren met onze krachtige lampen en loeplampen. Zij zullen je in staat stellen jouw ogen gezond te houden, maar ook  voorkomen dat je je cliënten verwondt (bij een pedicure bijvoorbeeld). Bovendien kan het gebruik van professionele verlichting helpen om de hygiëne en netheid in jouw salon te handhaven.

 

 Waarom een Daylight-lamp goed voor je is?

  1. Het flikkervrije en heldere Daylight-licht zorgt voor meer rust voor de ogen en helpt vermoeidheids- en zelfs hoofdpijnklachten voorkomen.
  2. Een goede verlichting zorgt voor een hoger “werk”-rendement en bij handwerk dus ook voor een beter, netter resultaat.
  3. Wanneer je met de hand werkt met esthetische instrumenten of tatoeagenaalden enz., kun je dankzij een goede verlichting zonder ongelukken werken.
  4. De lampen met LED-verlichting zijn energiezuinig en dus goed voor je portemonnee en het milieu.
  5. De verstelbare lampen zorgen ook voor een betere werkergonomie.
  6. Het elegante design zal perfect passen in jouw werkomgeving.

Bescherm jouw gezichtsvermogen met efficiënte verlichting

In de wereld van verzorging en welzijn, in een schoonheidssalon of een tatoeageshop, speelt het esthetische aspect een belangrijke rol. Bij Sensotec hebben we een uitgebreid gamma werklampen die je zullen helpen bij verschillende behandelingen: aanbrengen van gel- of acrylnagels, wimperextensions, make-up, browshaping, tatoeëren, enz.

Selectie van precisielampen die geschikt zijn voor de diensten die worden aangeboden door beautysalons en tatoeageshops

Tattoo artiest die een tatoeage geeft aan een klant

Je werkt met grote precisie

In jouw beauty salon zal je waarschijnlijk behandelingen moeten uitvoeren die veel precisie vereisen. Als Tattoo artiest, moet je je vaak concentreren op zeer gedetailleerde ontwerpen. In beide gevallen wil je het niet verknoeien of de persoon kwetsen. De wens om jouw cliënt optimale zorg te bieden is jouw prioriteit.

In ons assortiment hebben wij grote loepen met LED-verlichting die op een vloerstandaard of op een tafel kunnen worden gemonteerd. De buigbare arm van deze lampen zorgt voor optimale flexibiliteit, zodat je met alle comfort kunt werken.

Maak een keuze uit de volgende loeplampen, afhankelijk van de vergroting en het comfort dat je wenst:

Selectie van precisieloepen aangepast aan de diensten aangeboden door beautysalons en tatoeageshops

Draagbare, op batterijen werkende lampen

Ben je een schoonheidsspecialiste aan huis? Dan zijn onze draagbare, op batterijen werkende lampen iets voor je. Efficiënt en met een kwaliteitsvolle en professionele verlichting, begeleiden zij je bij huisbezoeken, op elk moment van de dag.

Selectie van draagbare lampen geschikt voor gebruik in beautysalons en tattooshops

Als je tussen de hierboven vermelde lampen niet hebt gevonden wat je zocht, nodigen wij je uit deze webpagina te bezoeken, waar je andere, niet in de lijst opgenomen lampen vindt die wellicht geschikter voor je zijn.

Contact

Als je vragen hebt over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 050 39 49 49. of stuur ons een e-mail op sales@sensotec.be.

Wij organiseren ook demonstratiedagen (binnen en thuis), als je een of meer van deze lampen wilt uitproberen.

Of maak een afspraak in onze kantoren om ze uit te proberen: neem contact met ons op op 050 39 49 49. of per e-mail op sales@sensotec.be.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit