Reserveer jouw afspraak

Wens je vrijblijvend hulpmiddelen uit te testen en te bespreken? Kom dan naar onze demodag in Turnhout op 21 september 2022. Om op een veilige manier te kunnen werken, vragen we je jouw afspraak op voorhand te reserveren. Dit kan online of telefonisch.

Waarom naar een demodag komen?

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat, dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed, dat kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten of borduren moeizamer gaat?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je jong.

Heb je een VAPH-dossier en is jouw toestel ouder dan 5 of 7 jaar of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Maak dan zeker een afspraak. We vinden samen een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omwille van je zicht of je verouderde toestel.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op onze demodagen! Leer hulpmiddelen kennen, probeer ze eens uit en beslis dan pas wat voor jou de beste oplossing is.

De toegang is gratis maar wel op afspraak.

Praktisch

Wanneer: woensdag 21 september 2022
Mogelijke tijdstippen: van 10u tot 16u
Waar: Parochiaal centrum Meuletiende
Adres: Meuletiende 10, 2300 Turnhout

Wat als het toch niet past?

Past deze dag niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken op een ander moment. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 03 828 80 15. We komen tot bij je thuis om het materiaal te tonen waar je interesse in hebt op het afgesproken moment.