Reserveer jouw afspraak

In corona-tijden zijn we genoodzaakt om op afspraak te werken. Zo kunnen we in veilige omstandigheden de gewenste hulpmiddelen bespreken. Je kan met onze consulenten een vrijblijvende afspraak boeken gedurende deze dagen. Je reserveert een afspraak om toestellen met vergroting te testen hier. Je reserveert een afspraak om toestellen met spraak en braille te testen hier.

Waarom tot bij Sensotec in Hoevenen komen?

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat? Dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed?  Kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten, borduren gaat moeizamer?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je jong.

Heb je een VAPH dossier en is jouw toestel ouder dan 5 jaar of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Maak dan zeker een afspraak. Je vindt er een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omdat je zicht er op achteruit is gegaan of het toestel gewoon verouderd is.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op onze demodagen! Leer hulpmiddelen kennen, probeer ze eens uit en beslis dan pas wat voor jou de beste oplossing is.

De toegang is steeds gratis maar wel op afspraak.

 

Praktisch

Wanneer: donderdag 10 december, vrijdag 11 december 2020
Mogelijke tijdstippen: van 9u30 tot 16u
Waar: Sensotec Hoevenen
Adres: Antwerpse Steenweg 96, 2940 Hoevenen-Stabroek
Wegbeschrijving 

Jouw demo reserveren

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen voor vergroting.

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen met spraak en braille.

Wat als het toch niet past?

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken op een ander moment. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.