Reserveer jouw afspraak

Wens je vrijblijvend hulpmiddelen uit te testen en te bespreken? Kom dan naar onze demodagen in Hoevenen op 17 en 18 maart 2021. Om op een veilige manier te kunnen werken, vragen we je jouw afspraak op voorhand te reserveren. Dit kan online of telefonisch. Je reserveert een afspraak om toestellen met vergroting te testen hier. Je reserveert een afspraak om toestellen met spraak en braille te testen hier. Of bel het nummer +32 3 828 80 15.

Waarom tot bij Sensotec in Hoevenen komen?

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat, dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed, dat kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten of borduren moeizamer gaat?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je jong.

Heb je een VAPH-dossier en is jouw toestel ouder dan 5 of 7 jaar of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Maak dan zeker een afspraak. We vinden samen een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omwille van je zicht of je verouderde toestel.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op onze demodagen! Leer hulpmiddelen kennen, probeer ze eens uit en beslis dan pas wat voor jou de beste oplossing is.

De toegang is steeds gratis maar wel op afspraak.

We voorzien voor elke afspraak 45min de tijd en 15min om alle toestellen te ontsmetten. Zo kunnen we alles bespreken in veilige omstandigheden:

    • Slechts 1 begeleider per klant toegelaten.
    • Dragen van een mondmasker en ontsmetten van de handen is verplicht.
    • Voel je je niet lekker, kom dan zeker niet langs.

Reserveer jouw afspraak indien je een verminderd zicht hebt hier.

Reserveer jouw afspraak indien je bijna geen zicht meer hebt hier.

Praktisch

Wanneer: woensdag 17 maart, donderdag 18 maart 2021
Mogelijke tijdstippen: van 9u tot 16u
Waar: Sensotec Hoevenen
Adres: Antwerpse Steenweg 96, 2940 Hoevenen-Stabroek
Wegbeschrijving 

Jouw demo reserveren

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen voor vergroting.

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen met spraak en braille.

Wat als het toch niet past?

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken op een ander moment. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op +32 3 828 80 15.