fbpx

KNFB Reader wint voor het tweede jaar op rij Golden Apple Award

28/12/2015

AppleVis logo

De KNFB Reader werd door de websitebezoekers van AppleVis.com verkozen tot beste toegankelijkheids-app voor iOS van 2015 en krijgt hiervoor een Golden Apple Award.

AppleVis.com is dé website voor blinde en slechtziende gebruikers van Apple producten. Jaarlijks laat AppleVis zijn websitebezoekers stemmen voor apps die van groot belang zijn voor blinde en slechtziende Apple-gebruikers.

Voor de KNFB Reader is het de tweede verkiezing op rij: ook in 2014 kreeg de KNFB Reader een Golden Apple Award als beste toegankelijkheids-app voor iOS.

Bedankt voor jullie stem en voor jullie vertrouwen in onze producten en ons team!

KNFB Reader: scan- en leessoftware voor iOS en Android

De app werd oorspronkelijk ontwikkeld voor iOS maar is nu zowel beschikbaar voor iOS in de App Store als voor Android op Google Play.

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Nu tijdelijk met korting

Tijdens de eindejaarsperiode is de KNFB Reader verkrijgbaar met 25% korting op de gewone prijs. Deze actie loopt tot 4 januari 2016.

Zowel in de App Store (voor iOS) als op Google Play (voor Android) betaal je nu slechts 75 € voor deze fantastische app. (Android: prijs voor in-app purchase van de volledige versie).

KNFB Reader: Snel, Betrouwbaar, Efficiënt

De kracht van digitale fotografie, gekoppeld aan moderne hardware: de KNFB Reader is onze fantastische app waarmee je teksten in verschillende talen kunt scannen en voorlezen.

Deze app werd ontworpen voor blinde en slechtziende personen en geeft sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten. De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens en Fins.

Lees alles over de KNFB Reader op www.knfbreader.com.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit