fbpx

Meer dan de som van de delen

Jubilarissen Jan & Stef, samen 50 jaar Sensotec ervaring

Sensotec staat voor ruim 30 jaar expertise. We zijn als bedrijf apetrots dat medewerkers van het eerste uur er ook nog steeds bij zijn. Twintig en dertig jaar in hetzelfde bedrijf werken? Tegenwoordig mag je dat best uniek noemen. Collega’s Jan en Stefaan zijn al lang geen groentjes meer. Zoveel jaar inzet en het beste van zichzelf geven voor het bedrijf en voor de klanten, dat verdient een momentje in de spotlights.

20 jaar Sensotec jubilaris: Jan Bruynooghe

Jan is niet alleen consulent visuele hulpmiddelen met specialisatie in alle braillehulpmiddelen. Hij stuurt ook al heel wat jaren het Vlaamse visus consulententeam aan. Deze talenknobbel startte bij Sensotec bij de eeuwwissel. Toen 30 jaar oud, met een kleutermeisje in huis en een zoontje op komst, vatte hij de uitdagende job van “manager buitenland” bij Sensotec aan. Braille leren was een must. Zo was één van de meest memorabele momenten voor Jan het bijwonen van de ICEVI-conferentie in Polen om het Euroscope brailletoestel te gaan promoten bij ervaren brailledeskundigen.

Samen met z’n braillebagage namen ook Jan’s verantwoordelijkheden toe. We kennen Jan als een goedgemutste, scherpe denker, een grote muziekliefhebber en -beoefenaar, iemand met het hart op de juiste plaats. Waar hij zelf het meest voldoening uit haalt? Het persoonlijke contact met de klanten (gebruikers, maar ook middenveld), partners en collega’s. Jan werkt niet met machines en software, wel met en voor mensen die omwille van hun visuele problemen die hulpmiddelen goed kunnen gebruiken. Met de gelijkgestemde collega’s blijven werken in een groeiend bedrijf, dat ondanks veel veranderingen vasthoudt aan zijn basis, dat geeft Jan zin in nog heel wat jaartjes Sensotec. Wil je Jan eens buiten de Sensotec setting aan de slag zien? Hij treedt regelmatig op met de “Dirty5” en “Het akoestisch ei”.

Jan en Stefaan in de bloemetjes

30 jaar Sensotec jubilaris: Stefaan Werbrouck

Onzen Stef, werd vers van’t school geplukt door Frank (op vandaag ook nog steeds algemeen directeur bij Sensotec) om als jonge gast met het diploma electronica op zak bij Sensotec te starten in de zomer van 1990. Toen met een team van 5, nam Stefaan productie, ontvangst goederen, support en herstellingen voor zijn rekening. Waar het toen slechts een handvol producten betrof, waaronder de Braildec (een Sensotec pioniersontwikkeling die braille in zwartschrift omzette), heeft Sensotec nu ruim 150 visuele hulpmiddelen (hardware, software) in gamma. Zo kwam over de jaren heen voor Stefaan de focus te liggen op low vision support en hardware herstellingen.

Deze papa van 4 ondertussen al opgeschoten tieners, is een trouwe fan van zijn 3 jongste basketters, maar strekt (ook al 30 jaar!)  zelf graag de beentjes in zijn Zedelgemse volksdansclub ‘t Vrij Uurke. Zijn meest memorabele moment bij Sensotec was de verhuis van Varsenare naar Jabbeke waarbij de opkuis aan kapotte computers en toebehoren voor hilarische momenten zoals beeldschermslingeren en pc-stoten  zorgde. Nu, da’s ook al weer 10 jaar geleden. De aangename werkomgeving in Jabbeke en vooral de collegiale sfeer geven Stef zin om er te blijven voor gaan.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit