fbpx

Onze projecten

Onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke poot binnen Sensotec. Van de bijna 40 medewerkers in onze hoofdzetel te Jabbeke is ons R&D team ongeveer 15 mensen sterk.  Zij werken dagelijks aan het versterken en uitbouwen van ons gamma compenserende software voor mensen met een visuele beperking of lees- en leerprobleem (zoals dyslexie).  Naast particulieren vinden ook overheidsinstellingen, verenigingen, en bedrijven ons. Voorbeelden van in huis ontwikkelde apps en software die wereldwijd hun afzet vinden: de KNFB Reader app, Online Daisy, compenserende software Alinea.

Ook onderzoek en ontwikkeling van eigen hardware is, hoewel kleiner, een luik binnen Sensotec.  Daar  is de Reporter Smart, een in-huis ontwikkeld voorleestoestel, een mooi en actueel voorbeeld van.

Naast de productie en verdere ontwikkeling van eigen hard- en software, is Sensotec partner van buitenlandse producenten voor de lokalisatie (aanpassing aan de lokale context), vertaling en internationale distributie van diverse softwareprogramma’s. De meest gekende zijn Kurzweil 1000 & 3000.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit