Welkom op onze opendeurdag, zonder afspraak!

Op 18 maart 2022, in Sensotec-Hoevenen

Een bezoek aan onze demozaal is het ideale moment om je vragen te stellen of zelf de toestellen uit te proberen onder begeleiding van onze ervaren consulenten.

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat? Dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed?  Kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten, borduren gaat moeizamer?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je lichaam jong.

Demodag in jouw buurt

Heb je een VAPH-dossier en is jouw toestel ouder dan 5 jaar? Of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Kom dan naar onze demodag, je vindt er een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omdat je zicht er op achteruit is gegaan of het toestel gewoon verouderd is.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op de demodag! Leer het toestel kennen, probeer het eens uit en beslis dan pas of dit je leven zal verbeteren.

De toegang is steeds gratis en zonder afspraak. Maar schrijf je in en ontvang een demodagkorting!

Door ons jouw intentie om te komen mee te delen, kunnen we je een herinneringsmailtje sturen enkele dagen op voorhand. Daarnaast ontvang je van ons een kortingscode om te gebruiken in de webshop of bij een bestelling op de demodag. Handig toch?

Natuurlijk houden we ons zoals bij elk bezoek aan de nodige voorzorgsmaatregelen om zowel jouw als onze gezondheid te garanderen.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 18 maart 2022, van 10.30u tot 16u, vrije toegang
Waar: Sensotec Hoevenen
Adres: Antwerpse Steenweg 96, 2940 Hoevenen-Stabroek
Openbaar vervoer: Neem bus 770 of bus 720 en stap af aan de halte “Hoevenen Plasstraat”. Het kantoor bevindt zich op 200m van de halte.

Wat als het toch niet past?

Naast deze demodag staat een ruim aanbod andere demodagen op de kalender: bekijk ze hier.

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.