fbpx

Oplossingen die een verschil maken

Ontmoet u vaak mensen met gezichtsproblemen?

Meestal weten deze mensen niet tot wie ze zich moeten wenden voor hulp. Bij Sensotec hebben we de oplossing om hen te helpen.

Ons aanbod omvat een breed gamma van visuele hulpmiddelen ter ondersteuning van mensen met zichtproblemen. Of ze nu blind zijn, slechtziend of mensen van wie het zicht met de leeftijd is verslechterd. Met deze hulpmiddelen kunnen zij hun dagelijkse activiteiten zelfstandig blijven uitvoeren.

Onze verschillende productengamma’s omvatten oplossingen om lezen en schrijven, communicatie, ontspanning en televisiekijken te vergemakkelijken, en dat alles in volledige onafhankelijkheid. Ontdek meer in de videopresentatie hieronder.

Projecten & Innovaties

Onze ontwikkelingsteams zijn vaak innovatief. Bovendien hebben wij onlangs een statief ontwikkeld voor het gebruik van de OrCam Read (een handcamera die tekst omzet in spraak) als voorleestoestel, waardoor het toestel ook toegankelijk wordt voor blinden.

Consulent visuele hulpmiddelen helpt slechtziende klanten het juiste visuele hulpmiddel te vinden Demonstraties & Opleiding

Mensen met een visuele beperking kunnen het hele jaar door bij ons terecht voor persoonlijk advies, zonder enige aankoopverplichting. Tijdens onze demonstratiedagen, die zowel in zaal als thuis worden gehouden, kunnen bezoekers zich vertrouwd maken met onze visuele hulpmiddelen.

Overheidssteun

Betalen voor een of meer van deze apparaten is een investering, maar het mag geen belemmering zijn. Weet je dat veel mensen met oogproblemen vaak recht hebben op een financiƫle tegemoetkoming van overheidsorganisaties. De desbetreffende dienst varieert naar gelang van het doel waarvoor een aankoop wordt gedaan. Voor meer informatie, klik op deze link.

Contact

Als u vragen hebt over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 050 39 49 49. of stuur ons een e-mail op sales@sensotec.be.

Wij kunnen ook een afspraak voor u maken (in onze kantoren of bij u thuis) om ze uit te proberen!

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit