Beursevent voor mensen met een beperking.


Sensotec neemt deel aan de REVA-beurs, het totaal-event omtrent alle aspecten van hulpmiddelen en diensten voor mensen met een beperking.

De vzw REVA

In 1988 richtte een aantal personen, afkomstig uit firma’s, openbare diensten en verenigingen, de vzw REVA op, met als doelstelling informatie te verschaffen over producten en diensten voor personen met een beperking. Om deze doelstelling te realiseren, organiseert de vzw REVA een tweejaarlijkse informatiebeurs die zich richt naar personen met een beperking, hun familie, de professionelen en de vrijwilligers.

De beurs

Deze beurs is de plaats bij uitstek waar fabrikanten en verstrekkers van hulpmiddelen, organisaties die diensten aanbieden, verenigingen van personen met een beperking en de bezoekers (personen met een beperking en professionelen) elkaar ontmoeten. De eerste editie werd in 1989 georganiseerd in Flanders Expo te Gent. Van 75 exposanten en een 3000-tal bezoekers toen, groeide REVA uit tot een beurs met 175 exposanten en 16.000 bezoekers. REVA is daardoor de belangrijkste Belgische beurs geworden met exposanten uit binnen en buitenland. Flanders Expo te Gent trekt door haar gunstige ligging niet alleen bezoekers aan uit het ganse Vlaamse landsgedeelte, maar evenzeer uit Wallonië en de buurlanden. Op het vlak van organisatie heeft REVA een voortrekkersrol gespeeld door meteen persoonlijke assistentie te voorzien voor de bezoeker met een beperking. Zij stelde tevens meteen tolken Vlaamse Gebarentaal en informatie voor blinden en slechtzienden ter beschikking.

Vrijkaarten op aanvraag

Wil je de REVA-beurs bezoeken, vraag dan hieronder je gratis toegangskaart aan. Je krijgt deze per e-mail toegestuurd (in PDF-formaat met een QR-code). Print je toegangskaart uit of sla deze op je smartphone op zodat je deze bij de ingang van de beurs kunt tonen.

Vraag je gratis toegangskaart hier aan

Praktische informatie