fbpx

Sensotec Hoevenen verhuist 2 keer!

Sensotec zal eind september 2023 een prachtige nieuwe winkel en democentrum openen in het gloednieuwe ZNA Cadix te Antwerpen. We zijn volop bezig met de voorbereidingen en houden je op de hoogte over de exacte openingsdatum.

Door vertragingen bij de bouw van ZNA Cadix, dat kan al eens gebeuren…, zocht Sensotec een tijdelijke plek van waaruit we onze klanten in regio Antwerpen/Limburg/Vlaams Brabant kunnen blijven bedienen. En we vonden een oplossing!

We deden een rondvraag bij onze partners en de Markgrave vzw was zo gastvrij de Sensotec-collega’s voor regio Antwerpen/Limburg/Vlaams Brabant gedurende enkele maanden een onderkomen te bieden. We zijn hen dan ook heel dankbaar dat we op deze manier onze klanten kunnen blijven bedienen tijdens deze overgangsperiode.

Wij blijven steeds bereikbaar

Vanaf 2 mei 2023 zal het Sensotec kantoor vanuit Hoevenen dus eerst verhuizen naar de gebouwen van het vroegere revalidatiecentrum van de Markgrave. Het tijdelijke Sensotec kantoor en democentrum komen op de 3e verdieping die je kan bereiken met een lift. Je zal er zoals steeds terecht kunnen voor advies en het uitproberen van visuele hulpmiddelen.
We werken er op afspraak, net zoals dat in Hoevenen het geval was. Verder wijzigt er niets aan onze aanpak. Onze consulenten Filip en Mieke blijven bereikbaar.

  • Ons tijdelijke adres: Markgravelei 81, 2018 Antwerpen, 3e verdieping
  • Ons telefoonnummer blijft: 03 828 80 15

Als je nog vragen zou hebben bij deze verhuis of andere zaken, aarzel dan niet ons te mailen via sales@sensotec.be of bel naar 03 828 80 15.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit