fbpx

Sensotec opent nieuw democentrum in ZNA Cadix (Antwerpen)

Ken je het gespannen gevoel al heel lang naar iets uit te kijken en dan is het plots zover?

Gevel ZNA Cadix

Wij ook!

Sensotec opende in oktober 2023 de deuren van haar nieuwste democentrum in hartje Antwerpen.
Na maanden voorbereiding, testen en plannen, komen we met een compleet nieuw concept. Je vindt ons nieuwe democentrum op de Zorgboulevard in ZNA Cadix. Het nieuwe ziekenhuis in Antwerpen, aan de dokken.

Heb je problemen met je ogen bij het lezen, je hobby, je werk of onderweg? Kunnen een bril of lenzen je niet langer helpen?

Dan ben je bij Sensotec aan het juiste adres. In ons nieuwe democentrum helpen onze consulenten je de meest geschikte oplossing te vinden. Denk aan vergrotingstoestellen, voorleestoestellen, loepen, heldere lampen, … Ook voor blinde personen hebben we een mooi aanbod aan visuele hulpmiddelen. Zo is Sensotec expert in braille en diverse software-oplossingen!
Je kan steeds alle toestellen uitgebreid testen en ervaren in een comfortabele en toegankelijke omgeving.

 

In ons nieuwe democentrum ben je van maandag tot vrijdag welkom van 9u tot 17u. Dat kan ook zonder afspraak.
Wil je zeker zijn dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor een persoonlijke en uitgebreide begeleiding? Dan raden we je aan een afspraak te maken door ons te mailen via: sales@sensotec.be of bel naar 03 828 80 15.

Ons nieuwe adres: Kempenstraat 100, 2000 Antwerpen, benedenverdieping

PS: We houden een opendeurweekend op 20/10 en 21/10. Kom langs voor een glaasje bubbels. Je ontvangt meteen ook 5% korting op je aankoop*.

*Enkel van toepassing voor aankopen met contante betaling.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit