Zelfstandiger leven

De grote uitdaging voor iedereen met visuele maar ook lees- en leerproblemen is, in meerdere of mindere mate, zelfstandig werken, leren, leven. Zelfstandigheid is belangrijk voor je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Wat je zelf doet, doe je goed en vaak ook liever, toch?

Het verlies of gebrek aan zicht zorgt ervoor dat je worstelt met alledaagse dingen. Binnen het ruime gamma aan visuele hulpmiddelen dat we bij Sensotec aanbieden vinden onze klanten de oplossing die hen toelaat zelf te blijven lezen, koken, schrijven, met de pc werken, enz. Sensotec helpt bedrijven en openbare instellingen hun publieke ruimten correct in te richten want toegankelijkheid en zelfstandigheid gaan hand in hand.

De compenserende (dyslexie-)software laat jong en oud met een lees- of leerprobleem weer genieten van geschreven teksten. Schoolboeken worden vatbaar, studeren gaat vlotter, luisterlezen is ontspannend en een bureaujob hoeft niet langer een kwelling te zijn. Je kunt op elk moment in je leven over deze software beschikken: via de pc thuis, op school of op het werk, via je smartphone onderweg. Informatie wordt 100% toegankelijk.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit