fbpx
Supernova Magnifier & Speech
Supernova Magnifier & Speech
Vergrotingssoftware met spraakweergave

Demoversie aanvragen

Om jouw aanvraag persoonlijk op te volgen hebben we al deze gegevens nodig.
Alle velden met een * dienen te worden ingevuld.

Na deze aanvraag ontvang je een mail met downloadinstructies. Deze proefversie is beperkt geldig. Als je vragen hebt mag je onze consulenten steeds contacteren tijdens de kantooruren. Alle gegevens vind je hier.

Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke zal je gegevens behandelen conform haar Privacybeleid. Sensotec kan deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten, met inbegrip van de producten en diensten van haar filialen. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.

Je hebt het recht tot inzage van de gegevens die op jou betrekking hebben en je kan in voorkomend geval de rechtzetting of het schrappen ervan vragen aan Sensotec door dit schriftelijk te melden aan Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke of per e-mail aan info@sensotec.be.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit