fbpx

Over ons

Als ontwikkelaar en verdeler van hulpmiddelen voor mensen met visuele, lees- en leerproblemen maken wij het verschil. Of je nu lees- of schrijfhulp nodig hebt als leerling, student, eens je uit werken gaat of als oudere persoon, onze hulpmiddelen bieden je deze mogelijkheid.

Onze klanten en oplossingen zijn heel divers. Bij ons is niets standaard. Onze klanten niet, onze producten evenmin.

Onze uitdaging?

De perfecte match maken tussen ons ruime gamma aan hulpmiddelen en jouw noden en wensen. Daarom komt persoonlijk contact bij ons altijd op de eerste plaats. Ook na aanschaf van één van onze oplossingen kun je op een persoonlijke ondersteuning rekenen. Onze ervaren consulenten helpen je met vragen (vb. over tegemoetkomingen) en onze collega’s van de dienst na verkoop staan in voor installatie, opleiding, onderhoud, reparatie en assistentie waar en wanneer nodig.

Onze meerwaarde voor jou?

Onze oplossingen helpen je bij studeren, werken, kortom leven. Ze geven je meer zelfvertrouwen en vooral ook meer tijd voor jezelf.  Ze bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontplooien en volop deel te nemen aan het leven van elke dag.

Onze missie?

We staan niet alleen in voor het ontwikkelen en beschikbaar stellen van onze oplossingen voor mensen met visuele, lees- en leerproblemen, maar dragen via persoonlijke assistentie en opleiding ook bij tot het doeltreffend inzetten van onze hulpmiddelen.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit