fbpx

Leveranciers & merken

Filter per product:

acapela-logo

Acapela Group, verdeler van stem- en spraakoplossingen, waaronder de Infovox die wij aanbieden.

 

 

Sensotec is verdeler van: Spraaksynthesesoftware

bnc-distribution-logo

BNC Distribution heeft een educatieve afdeling die zich specialiseert in toetsenborden voor specifieke doelgroepen zoals mensen met een motorische, visuele of leesbeperking. In ons gamma: het Clevy toetsenbord.

 

Sensotec is verdeler van: (Grootletter)toetsenborden

logo company Bones Inc.

Bones Inc. is producent van draagbare digitale hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. In ons gamma vind je hun Milestone Daisy-spelers 112 ACE, 212 ACE en 312 ACE en de Milestone CD Drive voor de modellen 212 ACE en 312 ACE.

 

Sensotec is verdeler van: Daisy-spelers en memorecorders

Care Tec logo

Care Tec is producent van sprekende hulpmiddelen zoals een kleurendetector, weegschaal, enz. In ons gamma persoonlijke assistentiemiddelen vind je dan ook een heel aantal van hun sprekende oplossingen zoals een weegschaal, rolmeter, rekenmachine, batterijlader, kleurdetector en labelherkenner.

 

Sensotec is verdeler van: Assistentie thuis & kantoor

ceciaa logo

CECIAA is leverancier van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. In ons gamma persoonlijke assistentiemiddelen vind je de sprekende klokjes van CECIAA terug.

Sensotec is verdeler van: Assistentie thuis & kantoor

Cobolt company logo

Cobolt is leverancier van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. In ons gamma persoonlijke assistentiemiddelen vind je sprekende maatbekers, combi-oven, microgolfoven en euroherkenner.

Sensotec is verdeler van: Assistentie thuis & kantoor


Dolphin Authorized Dealer Logo

Dolphin is leverancier van softwareoplossingen voor mensen met een motorische, visuele of leesbeperking. In ons gamma vind je naast Guide, en Screenreader ook hun SuperNova range die bestaat uit de Magnifier, Magnifier & Screenreader en de Magnifier & Speech.

 

Sensotec is verdeler van: Assistentie thuis & kantoor, Schermuitleessoftware, Vergrotingssoftware

Duxbury Systems logo

Duxbury is leverancier van software voor braille. In ons gamma vind je de Duxbury Braille Translator Single en Multi User.

 

Sensotec is verdeler van: Brailletekstverwerker

Eschenbach company logo

Eschenbach is leverancier van van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. In ons gamma optische vergroting vind je diverse kleine handloepen en vergrotende brillen.

 

Sensotec is verdeler van: Optische vergroting

freedom Scientific Logo

Freedom Scientific is leverancier van een ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met een visuele of leerbeperking. Wij verdelen dan ook heel wat van hun producten: de brailleleesregels Focus (met 14, 40 en 80 braillecellen), de draagbare beeldschermloepen Ruby (XL HD, 7 HD), de beeldschermloepen tafelmodel zonder camera voor dichtbij en veraf zoals de Topaz XL HD en met camera voor dichtbij en veraf zoals de Onyx (met en zonder spraak, modellen Deskset HD, Portable HD en de OCR), de softwarepakketten Zoomtext (Magnifier, Magnifier Reader, Fusion en Mac), JAWS en OpenBook, de Zoomtext (wit op zwart en zwart op geel) en  MAGic toetsenborden.

 

Sensotec is verdeler van: Beeldschermloepen, Brailleleesregels, (Grootletter)toetsenborden, Schermuitleessoftware, Vergrotingssoftware

logo company humanware

HumanWare is leverancier van een ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Wij verdelen volgende HumanWare producten: de brailleleesregels Brailliant (met 40 en 80 braillecellen), de brailletablet met notitiefuncties BrailleNote Touch (met 18 en 32 braillecellen), de draagbare beeldschermloepen explorē 5 en 8 en de Daisy-spelers Victor Reader Stratus en Stream.

 

Sensotec is verdeler van: Beeldschermloepen, Brailleleesregels, Braillenotitietoestellen, Daisy-spelers en memorecorders

Index company logo

Index Braille is producent van brailleprinters. Wij verdelen volgende Index producten: de brailleprinters Everest-D V5 en Basic-D (model V4 en V5).

 

Sensotec is verdeler van: Brailleprinters

J & J Eurodistribution company logo

J-J Eurodistribution is verdeler van telecom producten voor mensen met een visuele beperking. Wij verdelen diverse Doro telefoons van J-&J.

 

Sensotec is verdeler van: Telefoneren

Lexima company logo

Lexima verdeelt ICT hulpmiddelen voor mensen met leesproblemen. Lexima is zowel verdeler voor Sensotec (Alinea, Kurzweil 3000, WoDy) als één van onze leveranciers. Wij verdelen via hen de toegankelijkheidstool voor websites: BrowseAloud.

 

Sensotec is verdeler van: Compenserende software

Logickeyboard company logo

Logickeyboard is leverancier van toetsenborden voor specifieke doelgroepen zoals mensen met een motorische, visuele of leesbeperking. Als verdeler van grootlettertoetsenborden bieden wij ook Logickeyboard aan.

 

Sensotec is verdeler van: (Grootletter)toetsenborden

LVI company logo

LVI is producent van visuele hulpmiddelen. Wij verdelen volgende van hun producten: de beeldschermloepen tafelmodel Magnilink: zonder camera voor veraf en dichtbij de modellen Basic, Zip en Vision en met camera voor veraf en dichtbij de modellen S Premium 2, Pro en Zip. Ook het Magnilink modulaire schoolsysteem en het voorleestoestel Magnilink Voice vind je in ons gamma terug.

 

Sensotec is verdeler van: Beeldschermloepen, Voorleestoestellen

Okeenea company logo

Okeenea is producent van signalisatie hulpmiddelen voor mensen met een sensoriële beperking. Wij bieden in ons gamma Toegankelijkheid verschillende van hun artikelen aan zoals geleidelijnen, een universele RF afstandbediening die met geluidsapparatuur uitgeruste bakens activeert, enz.

 

Sensotec is verdeler van: Toegankelijkheidssignalisatie

Papenmeier company logo

Papenmeier is producent van brailleoplossingen. In ons gamma vind je hun Braillex brailleleesregels Live  (met 40 braillecellen) en de EL40C, EL60C en EL80C  met respectievelijk 40, 60 en 80 braillecellen.

 

Sensotec is verdeler van: Brailleleesregels

Perkins company logo

Perkins is producent van mechanische brailleoplossingen . In ons gamma vind je hun brailleschrijfmachine de Standard Perkins Brailler.

 

Sensotec is verdeler van: Brailleschrijfmachines

Plustek Technology company logo

Plustek Tecnology is producent van scanners. In ons gamma vind je diverse van hun OpticBook boekenscanners: de 3800 en 4800.

 

Sensotec is verdeler van: Scanners

Reinecker logo
Reinecker is producent van visuele hulpmiddelen, waaronder beeldschermloepen.
De Reinecker producten die wij verdelen zijn de draagbare beeldschermloep Mano Touch en de grotere beeldschermloepen zoals de Mezzo Vario, de Videomatic Veo en de Veo Vox.
Sensotec is verdeler van: Beeldschermloepen

Shinano Kenshi company logo

Shinano Kenshi is een producent met een afdeling hulpmiddelen voor mensen met een visuele, lees- of gehoorbeperking. In ons gamma vind je hun Plextalk Daisy-speler range (modellen Pocket wit, Pocket zwart, Linio, Linio Pocket en de PTN2) terug.

 

Sensotec is verdeler van: Daisy-spelers en memorecorders

Sonocent is producent van de Audio Notetaker software voor geluidsnotities die je ook in ons gamma terugvindt.

Sensotec is verdeler van: Compenserende software

Sved a Spol company logo

ŠVEC a SPOL s.r.o. is producent van onder andere mechanische brailleschrijfmachines. In ons gamma vind je de Tatrapoint Adaptive.

Sensotec is verdeler van: Brailleschrijfmachines

The Daylight company logo

The Daylight Company is producent van lichtoplossingen. In ons gamma vind je diverse lampen, al dan niet met optische vergroting, voor gebruik op kantoor en thuis.

Sensotec is verdeler van: Lampen, Optische vergroting

Vistac Company logo

Vistac is producent en verdeler van hulpmiddelen voor blinde mensen. In ons gamma vind je de Fame kleuren- en lichtdetector terug die aangeboden wordt als optie bij de Milestone Daisy-spelers van Bones.

Sensotec is verdeler van: Daisy-spelers en memorecorders

Zychem company logo

Zychem is een producent van educatief materiaal voor mensen met een visuele beperking, waaronder de benodigdheden om grafische beelden om te zetten in reliëf: Zy-Fuse Standaard oven voor thermisch papier & Zy-Tex zwelpapier.

Sensotec is verdeler van: Lezen met reliëf

Worldwide Vision company logo

Worldwide Vision is een groothandel van visuele hulpmiddelen, waaronder de sprekende klokjes die wij aanbieden.

Sensotec is verdeler van: Assistentie thuis & kantoor

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit