Persoonlijk advies en demonstraties.

Maak er kennis met visuele hulpmiddelen voor zowel blinde als slechtziende personen. Ook de personen die hen begeleiden, familieleden, lesgevers,… zijn uiteraard welkom.

Mensen die door leeftijd, ziekte of ongeval niet meer voldoende hebben aan een bril om nog te kunnen lezen of details te kunnen zien worden er geholpen om het meest passende hulpmiddel te vinden.

Onze consulenten stellen je zowel de nieuwste producten als de klassiekers deskundig voor. Ze tonen je software en toestellen in werking en laten je de hulpmiddelen zelf uitproberen. Zo helpen we je het hulpmiddel uit te kiezen dat het best bij jouw specifieke noden past.

Breed gamma, vrije keuze in visuele hulpmiddelen

Sensotec heeft een ruim gamma beeldschermloepen, voorleestoestellen, vergrotingssoftware, brailleleesregels, notitietoestellen, leeslampen en kleine hulpmiddelen voor het dagelijks leven. Zowel jongeren op school als volwassenen in een werk- of thuissituatie kunnen van deze hulpmiddelen gebruik maken.

Ons aanbod is samengesteld uit innovatieve kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten. Tijdens deze demodag test je ze zelf uit, kan je vergelijken en kies je vrij uit verschillende voorstellen.

Waarom inschrijven?

Schrijf je in voor deze demodag en we sturen je een herinneringsmailtje enkele dagen op voorhand. Daarnaast ontvang je van ons een kortingscode om te gebruiken in de webshop of bij een bestelling op de demodag.

Praktisch

Wanneer: donderdag 28 februari 2019, van 10.30u tot 16u, vrije toegang
Waar: Vlaamsoogpunt (VOP) Hasselt
Adres: Kuringersteenweg 27, 3500 Hasselt

Met het openbaar vervoer, vanaf het trein- en busstation: Neemt de H8 en stap af aan de eerstvolgende halte: Lazarijstraat. Ga terug richting Kuringersteenweg en steek op de hoek de Lazarijstraat over. Het VOP bevindt zich in het derde huis aan de linkerkant, nummer 27. De stoep aan de huizenrij gaat lichtjes omhoog (hellend vlak rolstoelen).

Kom je met de wagen? Dan kan je deze via Google Maps berekenen.

We ontmoeten je ook graag op andere gelegenheden

Op onze agenda vind je alle data terug van beurzen, demodagen en workshops.

Bekijk hier de uitgebreide kalender met alle demodagen.

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.