Deze opleiding is volzet.

Reserveer nu jouw afspraak

Een visueel probleem aanpakken stel je best niet uit. Visuele hulpmiddelen helpen om informatie en hobby’s toegankelijk te houden én om het contact met de buitenwereld niet te verliezen. Ook voor telewerkers voorzien wij in advies en oplossingen die het thuiswerk makkelijker maken. Maak een afspraak, via het nummer 03 828 80 15 of sales@sensotec.be

Demonstraties aan huis voor slechtzienden

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat? Dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed?  Kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten, borduren gaat moeizamer?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je lichaam jong.

Om jouw noden en onze hulpmiddelen perfect te matchen is persoonlijk contact evenwel aangewezen. Daarom blijven we ook tot je dienst voor een persoonlijke afspraak (bij ons op kantoor of aan huis) of telefonisch advies.

Op woensdag 26 oktober zijn onze consulenten in Heist op den berg, Lier, Herentals en omgeving op pad. We komen tot bij je thuis onze hulpmiddelen demonstreren. Een afspraak maken houdt zeker geen aankoopverplichting in!

Interesse in een demo aan huis? Maak dan telefonisch een afspraak, via het nummer 03 828 80 15 of sales@sensotec.be. We komen tot bij je thuis om het materiaal te tonen waar je interesse in hebt op het afgesproken moment.

Opgelet: deze demodag is volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk. Wil je graag persoonlijk advies over ons aanbod? Neem contact op met onze collega’s via sales@sensotec.be en ontdek alle mogelijkheden.

Wat als het toch niet past?

Past deze dag niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken op een ander moment. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 03 828 80 15.