fbpx

(Her)ontdek de verhalen van al onze klanten

Sensotec is veel meer dan een leverancier van visuele hulpmiddelen. We zoeken elke dag opnieuw naar oplossingen om onze klanten ondanks hun visuele uitdaging te helpen meer onafhankelijk door het leven te gaan. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat we het verhaal van onze klanten kennen. Hun ambities, hun noden en mogelijkheden.  

Omdat we zoveel boeiende en inspirerende verhalen horen, zijn we die gaan neerschrijven. Je leest ze elke maand in onze nieuwsbrief of via onze sociale media. Nu bundelen we ze hier als ideale vakantielectuur. Je kan de verhalen lezen en beluisteren. Geniet en laat je inspireren door mensen zoals jij die alles uit het leven proberen te halen en terecht trots zijn op wat ze bereiken.  

Audrey, getalenteerde muzikant

Audrey, 26, deelt met ons haar verhaal over hoe ze haar dagelijks leven leidt met een visuele beperking. Audrey’s verhaal is er één van een getalenteerde jonge vrouw die voluit voor een boeiend leven gaat. Lees of beluister deze warme getuigenis en kom alles te weten over Audrey, haar beroepsleven, haar hobby’s en haar levensdoelen. 

Klik hier voor haar verhaal. 

 

Bart, cultuurliefhebber in hart en nieren

Bart is 51, woont in Antwerpen en hij deelt met ons zijn verhaal. Over hoe hij als slechtziende jongen zijn weg vond in het reguliere onderwijs en nu zijn droomjob beleeft als gids bij het KMSKA. Barts hele leven staat dan ook in het teken van cultuur zowel literatuur, poëzie, muziek als kunst. Lees of beluister deze inspirerende getuigenis en kom alles te weten over Bart, zijn droomjob en zijn levensmoto. 

Klik hier voor zijn verhaal. 

 

Kristina portretKristina, gedreven jonge vrouw

Kristina is 28 jaar, woont in Schiedam en ze neemt ons mee in haar drukke leven. Als blind meisje had ze ambities die verder reikten dan wat gebruikelijk was en ze maakt ze waar! Vandaag werkt ze als fiscaal juriste bij de rechtbank en engageert ze zich in talrijke verenigingen die een stem willen geven aan blinde en slechtziende mensen.    

Klik hier voor haar verhaal. 

 

Jérôme, pittige jongeman

Jérôme is 28 jaar en woont in Waals-Brabant. Hij vertelt ons, als jonge blinde man, over enkele van de belangrijkste momenten in zijn leven: zijn schooltijd, zijn liefde voor braille, zijn interesses in het leven en zijn engagement bij verschillende projecten. Je zal merken dat hij allerminst stil zit.  

Klik hier voor zijn verhaal. 

 

portret van Daan van StraatenDaan, gepassioneerde pianist

Daan (70) is slechtziend van bij de geboorte, maar dankzij zijn muzikaal talent en doorzettingsvermogen geniet hij van elke dag. Hij houdt van gezelschap en sportwedstrijden volgen. Zo vind je hem regelmatig langs het veld van zijn favoriete hockeyclub. Daan heeft daardoor een druk sociaal leven.   

Klik hier voor zijn verhaal. 

 

Martin, kinesist en sportman

Martin is slechtziend sinds zijn 10e. Dankzij veel vastberadenheid en enkele aanpassingen kon hij in het reguliere onderwijs lesvolgen. Hij studeerde onder andere in Vlaanderen en Ierland om zijn talenkennis te verbeteren. Als kinesist houdt Martin vooral van de zintuiglijke en sociale aspecten van zijn beroep. Sport speelt al zijn hele leven een centrale rol.   

Klik hier voor zijn verhaal. 

 

Ruben en Kathleen een bijzonder, maar ook heel gewoon koppel.

Hij is blind en zij is slechtziend, en samen bewijzen ze elke dag dat je je door niemand mag laten beperken. Ze zijn allebei aan de slag en hebben een opvallende hobby. Ruben is nl. wereldkampioen para-boogschieten en ook Kathleen leeft zich uit in deze sport. 

Klik hier voor hun verhaal. 

 

 

Heb je ook een bijzonder verhaal dat je met iedereen wil delen? Dan kan je ons steeds contacteren vision@sensotec.be en wie weet verschijn je ook in deze rubriek.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit