Werken bij Sensotec

Elke ochtend vol zin naar je job gaan? Dat kan! Met een job bij Sensotec maak je het verschil.

Onze enthousiaste groep medewerkers van bijna 40 mensen zet zich in voor mensen met visuele, lees- of leerproblemen. Met een job bij ons maak je voor deze mensen echt het verschil. Veel van onze collega’s hebben ook een persoonlijke link, zelf of via familie en vrienden. Terwijl de collega’s van R&D zich toeleggen op onderzoek, ontwikkeling en uitbouw van ons gamma compenserende software, verdiepen de consulenten en dienst na verkoop collega’s zich in het door en door kennen van ons ruim gamma hulpmiddelen (hard- en software). Een persoonlijke aanpak komt bij ons op de eerste plaats. Niets is standaard bij ons en daar zijn we trots op!

Bovendien zijn we als bedrijf in volle ontwikkeling en groei. De groep onder de vleugels van CEO Falk Beerten bestaat nu uit 4 bedrijven en ruim 100 personeelsleden, met één gezamenlijke missie “effectieve en innovatieve hulpmiddelen bieden aan mensen met een specifieke (onderwijs- of visuele) behoefte”. Het Belgische Sensotec focust zich op de productie en verdeling van visuele hulpmiddelen (hard- en software) in België en daarbuiten. Lexima is het sterke internationale merk voor educatieve software en diensten voor de onderwijssector. Lexima Reinecker Vision concenteert zich als verdeler van visuele hulpmiddelen op de Nederlandse markt. En Solutions Radio maakt online informatie en tv-ondertitels toegankelijk op de Nederlandse en Vlaamse markt.

 

7 Vacatures: Developers (regio Brugge)

Benieuwd hoe je toch kan lezen, schrijven, webapps gebruiken als je slecht ziet of blind bent? Hoe je met dyslexie of als anderstalige toch een bureaujob goed kunt doen? Wij weten er bij Sensotec alles van. Jij binnenkort ook?

Onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke poot binnen Sensotec. Van de bijna 40 medewerkers in onze hoofdzetel te Jabbeke is ons R&D team ongeveer 15 mensen sterk. Zij werken dagelijks aan het versterken en uitbouwen van ons gamma compenserende software voor mensen met een visuele beperking of lees- en leerprobleem (zoals dyslexie).

 

Naast particulieren vinden ook overheidsinstellingen, vnl. onderwijsgericht, en bedrijven ons. Voorbeelden van in huis ontwikkelde apps en software die wereldwijd hun afzet vinden: de OneStep Reader (vroeger KNFB Reader), verschillende Online Daisy app’s, compenserende software Alinea. Check zeker eens onze sites: www.dyslexie.be; www.knfbreader.com; www.online-daisy.com.

Wij zijn steeds op zoek naar versterking van ons R&D team omdat wij heel wat nieuwe cloud producten met wereldwijde focus en mogelijkheden ontwikkelen.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit