Bent u ook steeds op zoek naar de nieuwste oplossingen voor uw doelgroep van slechtzienden en blinden? Dan is de stand van Sensotec op SightCity in Frankfurt (10-12/05) dé plek om elkaar te ontmoeten.
Sensotec is er aanwezig als betrouwbare partner voor organisaties en distributeurs wereldwijd die willen inzetten op innovatie en effectieve oplossingen.

Een greep uit ons aanbod op de Sensotec stand L 2.10:

  • Naast onze huidige gepersonaliseerde Daisy Server en app, bieden we nu ook dé ideale oplossing tegen een minimale kost voor kleinere bibliotheken en organisaties die audioboeken, -kranten of -tijdschriften willen ter beschikking stellen van hun gebruikers. De SensoReader app wordt er voor het eerst gelanceerd!
  • De nieuwe Go-box+ wordt er live gedemonstreerd. Dit is onze nieuwste oplossing voor het toegankelijk maken van ondertiteling van tv-programma’s, series en films door vergroting of tekst-to-speech.
  • De Daisybox is de meest toegankelijke Daisy-speler op de markt. Hij helpt oudere gebruikers, door middel van een paar knoppen en gesproken ondersteuning, digitaal toegang te verkrijgen tot hun audioboeken, -tijdschriften en/of -kranten.
  • Ervaar de my Board Buddy, een unieke oplossing voor het toegankelijk maken van het smartboard voor leerlingen, studenten en werknemers met een visuele beperking. Kom langs en ontdek hoe gebruiksvriendelijk deze technologie is.

Voor het eerst bundelen het Nederlandse ‘Solutions Radio’ en Belgische ‘Sensotec’ de krachten en presenteren we ons als Sensotec International. Samen bieden we u nog betere en completere oplossingen.

Wenst u alvast een afspraak vast te leggen tijdens deze beursdagen? Meldt u dan alvast aan via dit formulier. Onze medewerkers en technische adviseurs staan voor u klaar.

Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie, maar vooral een heel boeiende ervaring op onze stand.

Standnummer: L2.10

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten!

Het Sensotec team
Daniel, Ivar, Derk, Yorick

Webinar: ‘Our audiobook solutions’

In samenwerking met SightCity bieden wij een live webinar aan over onze luisterlezen oplossingen.
Wanneer. 12 mei om 10:30 uur.
Wil je het volgen? Log in via deze link :

Link: https://us06web.zoom.us/j/89417035297?wd=RzdKVTN4ZGo1d3NkV0tQZllKMEhMZz09
Call-in number: +496971049922,,89417035297#,,,,*073009#
Meeting ID: 894 1703 5297
Identification code: 073009

Schikt het niet ons te ontmoeten op SightCity, maar bent u wel geïnteresseerd in ons aanbod? Stuur een mail naar sales@sensotec.be en we nemen snel contact met u op.