Demodag in het Museum voor Schone Kunsten Gent

Het MSK Gent organiseert maandelijks rondleidingen en activiteiten voor blinde en slechtziende bezoekers. Op woensdagmiddag 20 april combineer je deze rondleiding met advies van onze consulenten. Om 14u start de rondleiding tot 15u30, maar je bent de hele dag door welkom.

Voor of na de rondleiding met demonstratie van de zwelprinter kom je kennis maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Langs komen houdt zeker geen aankoopverplichting in.

De toegang is steeds gratis maar je moet wel inschrijven.

Persoonlijk advies en demonstraties

Een visueel probleem aanpakken stel je best niet uit. Visuele hulpmiddelen helpen om informatie en hobby’s toegankelijk te houden én om het contact met de buitenwereld niet te verliezen. In de huidige situatie erg belangrijk dus. Ook voor telewerkers voorzien wij in advies en oplossingen die het thuiswerk makkelijker maken.

Praktisch

Wanneer: woensdag 20 april 2022, van 10u tot 16u
Waar: MSK (Museum voor Schone Kunsten) in Gent
Adres: Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent
Openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde haltes met het openbaar vervoer zijn tramlijn 1 (15 minuten te voet vanaf halte Van Nassaustraat) en buslijnen 5, 55-58 en 70-78 (5 minuten te voet vanaf halte Heuvelpoort).

Wat als het toch niet past?

Past deze dag niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken op een ander moment. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op  050 39 49 49. We komen tot bij je thuis om het materiaal te tonen waar je interesse in hebt op het afgesproken moment.