fbpx

Toch zelfstandig en mobiel blijven?

Een visuele beperking maakt je minder zelfstandig. Kunnen zien is heel belangrijk om personen en voorwerpen te herkennen en informatie te verwerken.  Niet kunnen zien zorgt ervoor dat eenvoudige taken zoals wandelen, lezen, schrijven, boodschappen doen, enz. sterk bemoeilijkt worden. Hoewel je de steun van je sociaal netwerk hard nodig hebt en apprecieert, wil je toch vooral zoveel mogelijk nog zelf kunnen doen.

Met de juiste hulpmiddelen hoef je je zelfstandigheid niet helemaal op te geven.  Consulteer onze gebruiksvriendelijke oplossingen. Het aanbod is ruim. Informeer je dus voldoende over de mogelijkheden. Elke oplossing moet afgestemd zijn op jouw eigen situatie. Daarom komt persoonlijk contact bij ons op de eerste plaats. Samen met jou zoeken onze consulenten naar de beste oplossing voor jou.

blind girl working with braillenotetouch

Wij bieden meer dan enkel persoonsgebonden oplossingen. Met onze oplossingen voor de toegankelijkheid van publieke ruimtes (bijv. geleidelijnen, bakens, waarschuwingstegels) dragen wij via bedrijven en publieke instanties ook bij tot het verbeteren van de zelfstandigheid en mobiliteit van blinde en slechtziende personen.

Ga ook zeker te rade bij de informatie die de verschillende instanties zoals bijv. de Brailleliga, Blindenzorg Licht en Liefde, enz. aanbieden.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit